DOBRODOŠLI U NOVU PEDAGOŠKU GODINU :)

Dragi roditelji i draga djeco,

S radošću vas pozdravljamo na početku nove pedagoške godine u našem vrtiću! Ovo je početak nezaboravnih trenutaka i mnogih prilika za učenje, rast i razvoj kako djece tako i vas roditelja.

U našem vrtiću, nastojimo stvarati sigurno, poticajno i ugodno okruženje u kojem će vaša djeca rasti, učiti i razvijati se. Naša predanost edukaciji i skrbi za svako dijete ostaje nepromijenjena, a zajedno s vama, želimo graditi mostove između kuće i vrtića kako bismo osigurali najbolji razvoj vaših mališana.

Ova pedagoška godina donosi brojne uzbudljive aktivnosti, učenje kroz igru, razvoj socijalnih vještina, kreativnosti, motoričkih sposobnosti, mnogobrojne izlete i mnoge druge aktivnosti. Naša stručna i predana ekipa odgajatelja raduje se radu s vašom djecom i promatranju njihovih uspona i dostignuća.

Radujemo se što ćemo zajedno graditi ove dragocjene trenutke u životima vaše djece i zajedno svjedočiti njihovom odrastanju. Molimo vas da ostanete otvoreni za suradnju, komunikaciju i dijalog kako bismo zajedno stvorili najbolja iskustva za vašu djecu.

Hvala vam što ste nam povjerili brigu o vašoj djeci. Sretan početak nove pedagoške godine!

Vaše ZVONČICE 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)