O nama

Dječji vrtić Zvončica

privatna je ustanova za odgoj i obrazovanje djece rane i predškolske dobi, osnovana 2005. godine temeljem suglasnosti Ministarstva znanosti i obrazovanja. Osnivač i vlasnik je Ljilja Ivkić, a vrtić se nalazi na adresi Marinići 144, Općina Viškovo. Prostor vrtića obuhvaća tri odgojno-obrazovne skupine, bogato opremljen vanjski prostor i dvoranu.

U našem se Dječjem vrtiću provode organizirani oblici izvanobiteljskog odgojno-obrazovnog rada, njege, skrbi, zdravstvene zaštite i prehrane za djecu u trećoj godini života do polaska u školu. Predškolski se odgoj i obrazovanje, temeljen na humanističko- razvojnoj koncepciji, realizira u skladu sa razvojnim osobinama i potrebama djece te socijalnim, kulturnim, vjerskim i ostalim potrebama obitelji. Vrtić je otvoren od ponedjeljka do petka u periodu od 06:00 do 21:30 sati. U tom se vremenskom razdoblju provodi redoviti jutarnji cjelodnevni program i redoviti jutarnji cjelodnevni program obogaćen engleskim jezikom u trajanju od 10 sati (06:30-16:30) te redoviti smjenski popodnevni program u trajanju od 8 sati (13:00-21:00). Uz redovite programe provode se i kraći programi ranog učenja engleskog jezika i vjerskog odgoja.

Najčešća pitanja

Tko se sve može upisati u vrtić?

U Dječji vrtić Zvončicu mogu se upisati sva vrtićka djeca koja početkom pedagoške godine navršavaju treću godinu i imaju usvojene higijenske navike (ne nose pelenu) pa sve do polaska u osnovnu školu.

Mogu li nezaposleni roditelji predati zahtjev za upis?
Koje je radno vrijeme vrtića?
Mora li dijete u vrtiću spavati?
Koliko će trajati prilagodba djeteta na vrtić?
Koliko obroka dijete ima u danu?

Tim stručnjaka

U odgoj i obrazovanje djece uključeno je 6 odgajatelja, ravnateljica, spremačica i  domar koji naš vrtić čini dječjom kućom sa atmosferom u kojoj vlada veselje, empatija i prihvaćanje.